onsdag 28 augusti 2013

Helgen i stugan

Denna helgen tillbringades i stugan som så många andra helger, skillnaden är att nu börjar även vi i Norrbotten ha mörkt och mysigt på kvällarna.
Månen visade sig och naturligtvis så var stativet inte med så lite foton  på fri hand fick det bli ;)

3 kommentarer:

 1. Härliga bilder och visst börjar det bli mörkt här uppe. Kul med de olika avstånden och perspektiven i dina motiv. Körde förbi din hemort idag på väg till vår ö och sitter nu här och känner hur mörkret kryper närmre. Tittade lite på dina tidigare inlägg och när jag körde förbi skylten till Kängsön så tänkte jag, ska jag, men gjorde det inte. Det är så fint där i Kängsön. Ser att det är lite nytt där sedan jag var dit sist, för många år sedan.

  Vädret för de kommande dagarna sser ju ganska lovande ut så kanske att man får fota lite vackra solnedgångar.

  SvaraRadera
 2. Tack för ditt fina inlägg:) Har kikat lite på din sida och där finns ju så mycket fint att titta på så jag måste återkomma fler ggr för att hinna titta på allt ! Nästa gång du passerar...Bara gör det ;)Kängsön är jättefint med alla sjöbodar och lite udda båtar . Min förhoppning är att i helgen kunna umgås med min kamera lite mer ordentligt, den har inte fått den uppmärksamhet den förtjänar så nu ska det bli kvalitetstid deluxe :)

  SvaraRadera
 3. Vackra bilder, gillar speciellt den med stenarna! Jag har en utmaning till dig på min blogg, kika gärna in :)

  SvaraRadera